در دادخواست اجرت المثل اموال دادگاه تجدیدنظر خسارات تاخیر تادیه با کیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۸۱ #19835346

سلام
هنگامی که دادخواست اجرت المثل اموال به دادگاه دادم در قسمت خواسته در خواست اجرت المثل اموال و خسارت دادرسی کردم ولی در قسمت توضیحات در خواست خسارت تاخیر تادیه کرده بودم
در جلسه دادرسی چون شاهدین من بنا به دلیلی حضور نداشتن رای رد صادر شد و به رای اعتراض کردم همراه با لایحه دفاعیه و استشهادیه به امضائ رسیده از طرف شاهدین بصورت محضری، دادخواست تجدید نظر دادم

میخواستم بدونم دادگاه تجدید نظر که در مرحله دادرسی در قسمت توضیحات در خواست خسارت تاخیر تادیه کردم قبول میکنند یا نه؟

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر رای دادگاه بدوی در قالب قرار است ، دادگاه تجدید نظر در صورت پذیر اعتراض ، پرونده را جهت رسیدگی ماهوی به دادگاه بدوی اعاده میکند. اما اگر رای بدوی حکم بوده ، در صورت وارد بوده اعتراض ، حکم را نقض و حکم مقتضی صادر می کند و خسارت تاخیر تادیه نیز چون جزء خواسته بوده مورد حکم قرار می گیرد .