شکایت از دوست ناباب همسرم

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۵۷۱ #19834820

سلاو خسته نباشید.همسرم با دونفردوست شده ومعتاد شده الان کمپه ولی دوستاش دست ازسرش برنمیدارن و اونا براش مواد میوردن هرچی خواستم ک تماس نگیرن فایده نداشت میشه شکایت کنم از دوستاش زندگیمون بهم زدن ارامش رو از من ودخترم گرفتن

مشاوره حقوقی جرایم علیه اشخاص
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر موجب سلب آرامش باشند جهت شکایت اقدام کنید

با سلام
صرفا میتوانید اعلام جرم از طریق پلیس ۱۱۰ نمایید و اگر اعمال و رفتار ایشان موجب سلب آسایش و ایجاد مزاحمت برای شما باشد بطرفیت نامبردگان اقامه دعوی نمایید

موضوع فاقد وصف کیفری است و ازین نظر امکان طرح شکایت نیست.

با سلام و درود .شما باید زمانی که نامبردگان درحال تامین مواد همسرتان هستند با پلیس ۱۱۰ یا ۱۲۸ پلیس موادمخدر تماس بگیرید تا آنان را درحین ارتکاب جرم دستگیر نمایند وبرخورد قانونی بانامبردگان می شود ودرکل با کلانتری محل هماهنگ باشید تامشکلتان حل شود

باسلام موضوع فاقد وصف مجرمانه می باشد وامکان شکایت وجود ندارد.

شکایت ایجاد مزاحمت قابل طرح است در صورتی که به منزل شما ک محل آسایش شما و فرزندتان است رفت و آمد می کنند و به خاطر حمل و نگهداری و توزیع مواد هم می توانید شکایت و اعلام جرم ب مامورین کنید

موضوع مورد اشاره فاقد وصف کیفری بوده و با عنایت به اختیار هر فرد نسبت به اعمالش امکان پیگیری کیفری منتفی است .