آیا اخراج میشوم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۱۹ #19833339

جناب بنده با ۲/۷۰گرم شیشه دستگیرشده و ۱هفته بعد نوبت دادگاهمه.کارمند رسمی اموزش و پرورش هستم ایا اخراج خواهم شد

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با توجه به روند پیگیری پرونده احتمال متوجه شدن آموزش پرورش وجود دارد

با سلام و عرض ادب بستگی به حکم دادگاه و اینکه آموزش و پرورش مطلع شود  دارد

سلام
موضوع منوط به حکم صادره دارد و به نظر احتمال تعلیق یا اخراج شما وجود دارد

در صورت اعلام اطلاع اداره آموزش و پرورش و ارسال حکم صادره شما به محل کارتان مشمول تشکیل پرونده در هیئت تخلفات و بازرسی کارکنان شده و تصممیات آن مرکز از لحاظ وضعیت کاری برایتان لحاظ خواهد شد.

سلام
میزان حبس این مقدار بستگی به سابقه دارد
اخراج شدن یا نشدن بیشتر بستگی به مجازات تعیینی و سنوات کاری تان دارد

سلام با قطعیت حکم امکان تعلیق و اخراج شما هست

با درود بله متاسفانه امکان تعلیق و اخراج شما وجود دارد