حذف اسم فرزند قانونا امکانپذیر هست؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۸۸ #19820776

بنده سی سال پیش همسرسابقم اسم فرزند پسرش ک از مادری دیگر بود تو شناسنامه من وارد کرد الان ازش ۱۵ ساله جدا شدم فقط ی دختر بچه مشترکمونه میخوام اسم پسرش حذف شه ک مادرش زنده اس حی و حاضر راهش چیه

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست نفی نسب را طرح نمایید

با سلام
با تقدیم دادخواست نفی نسب که در صلاحیت دادگاه خانواده قرار دارد پیگیری نمایید ؛ مستحضر باشید طرح دعوای نفی نسب می تواند در ارث بری طبقات ارث نقش مهمی داشته باشد و با اثبات نفی نسب در دادگاه شخص از ارث محروم شود. در دعوای نفی نسب طبق قانون مهلت زمانی خاصی در نظر گرفته نشده است

باسلام دادخواست نفی نسب را از طریق دفاتر خدمات قضایی تقدیم کنید

سلام
اقدام به طرح دعوای نفی سبب و حذف نام نمایید

سلام با توجه به اینکه فرزند شما نیست ابتدا برای مقدمه باید با طرح دعوای نفی نسب اثبات کنید که فرزند شما نیست و بعد از صدور رای قطعی نسبت به حذف نام ایشان از شناسنامه اقدام کنید

با طرح دعوای نفی نسب و حصول نتیجه با رای دادگاه بله امکان پذیر هست

باید ابتدا اثبات کنید که فرزند شما نیست و دادخواست نفی نسب دهید.