اگر فروشنده در دادخواست الزام به تنظیم سند همکاری نکند؛ چه باید کرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۹۷ #19755068

سلام! بنده قطعه زمینی را با مبایعه نامه به شخصی فروختم. خریدار، به خارج از کشور مهاجرت کرده و با من تماس گرفت که سند را به نام برادرش بزنم. بنده هم گفتم یا وکالتنامه یا اقرارنامه رسمی بفرست که این کار را نمیکند ( نمیدانم چرا).بین من و ایشان بحث شد،چرا که ایشان از پرداخت مزد کار دیگری که برایش انجام دادم، بدلیل قضیه سند امتناع میکند. برادرش را برای صحبت فرستاد و من هم به برادرش گفتم فقط با نماینده قانونی خریدار صحبت میکنم و پس از آن به تماسهایشان پاسخ ندادم. الان سوال من این است که اگر درخواست الزام به تنظیم سند بدهد و من همکاری نکنم، چه تبعاتی برای من دارد؟

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر دادگاه حکم به الزام به سند رسمی دهد سند در دفترخانه حتی بدون حضور محکوم تنظیم میشود

در صورتی که حکم الزام به تنظیم سند صادر شده باشد در صورت عدم همکاری فروشنده از طریق اجرای احکام انتقال سند صورت می گیرد

اگر حکم به تنظیم سند صادر شود و شما اقدامی نکنید اجرای احکام نسبت به تنظیم سند اقدام میکند

با سلام
صرفا خریدار میتواند دادخواست الزام به تنظیم سند بر علیه فروشنده اقدام نماید
بهتر است طی اظهارنامه ای برای خریدار ایشان را از آمادگی خود جهت تنظیم سند بنام ایشان آگاه سازید

باسلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. در صورتیکه پس از دادخواست الزام به تنظیم سند، دادگاه حکم محکومیت به تنظیم سند صادر کند.. در صورت عدم همکاری جنابعالی، سند مزبور در دفترخانه توسط نماینده دادگاه منتقل خواهد شد..
موفق باشید..

دوست عزیز اگر دادگاه حکم به تنظیم سند دهد باید انجام شود حتی اگر حاضر نشوید نماینده ایی ازدادگاه به نمایندگی اقدام خواهد کرد

سلام اگر تقاضای الزام به تنظیم سند رسمی منتهی به صدور حکم شود در دفترخانه سند تنظیم خواهد شد حتی اگر شما حاضر نشوید