اگه در شورا حضور پیدا نکنم چه اتفاقی می افتد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۱۲ #19753650

سلام خسته نباشید چند وقت پیش به حساب بانکیم پول می‌آمد و خود به خود برداشت میشد من فکر کردم اشتباه بانکی پیامکی هستش، بعدش حسابم مسدود شد الآنم ابلاغیه از شورای حل اختلاف تهران اومده که چند روز دیگ حضور پیدا کنم نوشته شکایت فلان از شما بخاطر دسترسی غیرمجاز به حساب و تحصیل مال نامشروع من اگ حضور پیدا نکنم چه اتفاقی می افتد من استان دیگم و تهران نمیخام برم؟؟؟ کمک کنید

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و ادب
در صورتی که حضور نداشته باشید رای صادره به ضرر شما خواهد بود.در شورا حضور یافته و از خود دفاع کنید

سلام
ازحساب بانکی شماسواستفاده ای شده واگرحاضرنشویداحتمالامحکوم میگردید.

با درود بهتر است حاضر شده و از خود باتوجه به مستندات موجود در پرونده دفاع نمایید، وکیل نیز می‌توانید اختیار نمایید

سلام شورای حل اختلاف جهت صلح و سازش برگزار میگردد ورسیدگی به جرائم کیفری در دادسرا صورت خواهد گرفت در صورت عدم حضور در دادسرا جلب خواهید شد

درود
حتما در شورا حضور پیدا کنید در صورت عدم حضور شما بر اساس مستندات ارائه شده در پرونده به دادسرا ارجاع میگردد .

باسلام درصورتی عدم حضور ممکن است محکوم شوید بهتراست حضور پیدا کنید و مدارک و مستندات و دفاعیه خودرا به شعبه رسیدگی کننده ارائه نمایید.

سلام
می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه تنظیم نموده و ارسال دارید