می تواند معامله را فسخ کند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۳۳ #19748422

اگر بعد از یک سال استفاده از ماشین توسط خریدار که سند قطعی هم به نامش هست.خریدار به علت تعویض بودن یک درب که استوک می باشد می تواند معامله را فسخ کند. اگر می تواند ثمن معامله به نرخ روز با چه فرمولی حساب می شود.

مشاوره حقوقی قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
در صورتی که خسارات ساقط نشده باشد و جدیدا نسبت به تعویضی بودن در مطلع شده اید به استناد خیار عیب ممکن است امکان فسخ باشد. موضوع نیازمند بررسی بیشتر است.

سلام ضمن اینکه مندرجات قرارداد ملاک استناد می‌باشد ولی در سوال کاربر عزیز برای خریدار شرایط فسخ میسر نیست.

ابتدا عیب مذکور را توسط کارشناس رسمی تامین دلیل نمایید سپس اعلام فسخ نمایید و ثمن معامله همان مبلغی که پرداختید مسترد میشود به جای فسخ میتوانید بابت عیب موجود ارش نیز دریافت کنید

با سلام
خیر تنها میتواند از طریق مرجع قضایی اقدام نماید

با سلام
با بررسی قرارداد فروش می‌توان نظرقطعی داد ولی در حالت کلی اگر با توجه به شرایط و نوع ماشین تعویض درب عیب تلقی شود می‌شود بر اساس خیار عیب اقدام کرد .

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد به صرف آنچه در سوال آمده است خیر خریدار نمی‌تواند فسخ کند

اگر عیب مسبوق به سابقه و خریدار جاهل به موضوع می تواند فسخ کند
با جلب نظر کارشناس تعیین می گردد