میتوان کارگر را تنها به دلیل اینکه طلاق گرفته است از کارش اخراج نمود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۸۹ #19731545

سلام. سوال بنده این است که ایا میتوان کارگر را تنها به دلیل اینکه طلاق گرفته است از کارش اخراج کرد.

مشاوره حقوقی اداره کار
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با آرزوی بهروزی برای شما ، خیر همچین حقی ندارند ، در صورت اقدام ، با مراجعه به اداره کار محل سکونت خودتون ، شکایت مطرح کنید

با سلام
خیر این امر ممکن نمیباشد
مگر اینکه در قرارداد تنظیم شده بین کارگر و کارفرما ، شرط اشتغال ، متاهل بودن باشد .

دوست عزیز
اولا باید مشخص کنید که واقعا اخراج کرده اند یا اینکه قرارداد فرد تمام شده است؟ لطفا بین اخراج و اتمام قرارداد تفکیک قائل شوید.
ثانیا طلاق موجب اخراج نمی شود مگر اینکه شرایط کار آن محیط ایجاب متاهل بودن داشته باشد
ثالثا در صورت فرض واقعی اخراج می توانید به ادارات کار محل کار مراجعه نموده و درخواست بازگشت به کار بدهید.

با سلام و احترام
اصولا خیر

بستگی به شغل مورد نظر و شرایط و مفاد قرارداد دارد

خیر مگر تاهل شرط استخدام بوده باشد

با سلام
با توجه به اینکه طلاق جز احوال شخصیه افراد می باشد و موضوعی کاملا شخصی است بنظر نمی تواند از علل اخراج افراد از محل کار خود باشد مگر در خصوص بعضی مشاغل خاص....