آیا میتوان اظهارات خود در پیش دادیار را تغییر داد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۵ #19715519

با سلام‌و خسته نباشید.
مثلا همسرم پیش دادیار رفته و ایشان گفته اگر‌ معامله را تنفیذ نکنید همسرتان مجرم شناخته میشود. در صورتی که اینطور نیست و عقد فضولی برای من حکم‌ میکند. یا صبر کنیم در جلسه بعدی پیش قاضی تنفیذ‌ را کتمان کند بگوید که معامله را رد کرده.
آیا دوباره وقتی برای رد کردن‌ تنفیذ معامله از سمت همسرم وجود دارد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنام خدا __مطابق ماده ۱۲۵۷هرکس اقرار به حقی برای غیر نماید ملزم به اقرار خواهد بود و در ادامه ماده ۱۲۷۷که بیان می‌دارد انکار بعد اقرار مسموع نمی‌باشد اگر مقرر ادعا کند اقرار او فاسد است یا مبنی بر اشتباه یا غلط بوده شنیده می‌شود و بایستی برای این موضوع دلیلی ذکر کند که قابل قبول باشد و این موضوع در مورد شما هم صدق می‌کند

سلام
ظاهرا موضوع فروش مال غیر وجود دارد و همسر شما بدون اطلاع شما اقدام به فروش ما ل شما نموده است که اکنون اگر معامله را تنفیذ نکنیئ محکوم به مجازات ان می شود

باسلام
درصورتی که معامله را تنفیذ کند نمیتواند از اجازه اش عدول کند