ایا سابقه ثبت میشه باید چه کاری انجام بدیم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۱ #19713497

همسر بنده رو چند روز پیش در خیابان گشت امنیت اخلاقی به دلیل بد حجابی مدارکشون رو گرفتن و بعد از اون با من.تماس.گرفتن مدارک.من.رو.هم.گرفتن و بعد گفتن که بیاین به کلانتری..

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام واحترام
خیر به هیچ عنوان در سابقه کیفری ثبت نخواهد شد و حتی در صورت محکومیت به مجازات (ده روز تا دوماه یا جزای نقدی) ازموارد ثبت در سابقه کیفری موثر نمی باشد ضمن اینکه در بد حجابی برای بار اول تعهد کتبی اخذ می شود ودر بار دوم به مراجع قضایی ارسال می شود.

با سلام و احترام،گشت امنیتی شماره ملی همسر شما را ثبت کرده و تعهد گرفته اند،در صورت تکرار مجددبد حجابی با ایشان برخورد خواهد شد.

باسلام واحترام سوء پیشینه نخواهد بود و اصولا دربار اول تعهد کتبی اخذ میگردد

با سلام
بدون رسیدگی قضای و صدور حکم محکومیت قطعی، صرف اخذ توضیح سابقه محکومیت کیفری محسوب نمیشود.

موفق باشید

سلام باید به آنجا مراجعه کنید قاعدتا در این مورد سو پیشینه برای شما ثبت نمی گردد

با سلام خیر سوء پیشینه نمی باشد

حضوری مراجعه نمایید، سوپیشینه به همراه نخواهد داشت