اگر فردی به حبس از ۹۱ روز تا ۲ سال محکوم شود، آیا این حبس در سوء پیشینه یا سوء سابقه فرد ثبت می شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۲۵ #19705016

سلام. مطلبی در مورد مجازات جرایم رایانه ای خوانده بودم که اگر کسی مرتکب جرایم رایانه ای شود به ۹۱ روز تا ۲ سال حبس یا جریمه نقدی یا هردو محکوم میشود میخواستم بدانم که اگر فردی به حبس از ۹۱ روز تا ۲ سال محکوم شود، آیا این حبس در سوء پیشینه یا سوء سابقه فرد ثبت می شود یا خیر؟ اگر این حبس در سوء پیشینه یا سوء سابقه فرد ثبت میشود برای استخدام فرد در ارگان های دولتی و نیرو های نظامی کشور سوء پیشینه یا سوء سابقه موثر خواهد بود یا خیر؟
آیا جریمه نقدی در سوء پیشینه یا سوء سابقه فرد ثبت می شود یا خیر؟اگر جریمه نقدی در سوء پیشینه یا سوء سابقه فرد ثبت میشود برای استخدام فرد در ارگان های دولتی و نیروهای نظامی کشور سوء پیشینه یا سوء سابقه موثر خواهد بود یا خیر؟
لطفا سوالات را کامل و به صورت جداگانه به بنده پاسخ دهید سوالات خیلی مهمی برای بنده هست. با تشکر

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باعرص سلام
بله در سجل کیفری(پیشینه) شما ثبت خواهد شد.

هر مجازاتی که براثر حکم قطعی باشد و به مرحله اجرا رود غیر قابل حذف از سابقه است مگر تعلیقات تا قبل از اجرای مجازات.

باسلام،حبس در سوء سابقه شما حذف نخواهد شد