فحش و تهدیدهای شوهر سابقم را چگونه پیگیری نمایم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۹ #19672108

سلام خسته نباشید
من سال ۹۲ از همسرم جدا شدم ولی من به خاطر دو فرزند پسرم مجبورم در هفته سه یا چهار روز اونجا باشم متاسفانه شوهر سابقم هنوز فکر میکنه که میتونه مثل قبل به من زور بگه، و سر هر چیز با من دعوا و جنگ اعصاب راه بندازه مدام با غر زدنای بیخودش اعصاب منو بچه ها رو بهم بریزه تا جایی که روز اخری واقعا از دستش بخوام فرار کنم تا صداشو نشنو که همینکه از اونجا میام شروع میکنه با اس ام اس ایی که جز فحش وتهمت و کلمات زشت و بد و بیراه.....و حتی تهدید...چیزی نیست واقعا ارامشو ازم بگیره تا روزیکه بخوام دوباره برم اونجا....

مشاوره حقوقی تهدید
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با استناد به پیامک هایی که در اختیار دارید شکایتی مبنی بر توهین به طرفیت ایشان ارائه نمایید.

با سلام شما می توانید بابت پیامک با طرح شکایت کیفری و دستور قضایی درخواست پرینت یپامک را بدهید و از ایشان بابت تهدید فحاشی با داشتن شاهد شکایت کنید

با سلام ووقت بخیر
با استشهادیه شهود و گزارش کلانتری و یا پرینت پیامک و متن پیامک ها میتوانید ازطریق مراجع قضایی شکایت کیفری مطرح کنید .

با سلام شما می توانید با مدارک و مستندات خود اعم از پرینت پیامک و یا معرفی شهود به دادسرا یا دفاتر خدمات قضایی مراجعه و علیه ایشان به اتهام توهین و تهدید شکایت کنید.