ابلاغی از شورای حل اختلاف اومد که موجر داد خواست داده برای تخلیه و هزینه دادرسی؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۵۲۰ #19649080

یک سال پیش خونه رو گذاشتم برای فروش تا خونه بزرگتری بخرم ولی وقتی مشتری میومد میگفتم به شرط یک سال خودم رهن بشینم میفروشم که خیلی ها این شرط قبول نمیکردن
تا یه مشتری اومد گفت مشکلی با شرط شما ندارم
رفتیم بنگاه قولنامه نوشته شد بنگاهی گفت اول برین سند بزنین بعد بیایین اجاره نامه یک ساله بنویسم
من هم رو سادگی قبول کردم و هیچ گونه مدرکی نگرفتم بعد از اینکه سند خورد قیمت خونه به شدت بالا رفت و بالطبع
اجاره خونه هم بالا رفت خریدار گفت میخوام خونه رو بفروشم و اجاره نامه باید ۶ ماهه باشه تا بتونم خونه رو بفروشم هر چی گفتم من به شما اعتماد کردم قبول نکرد
اخر دیدم دستم جایی بند نیست گفتم قرارداد یکساله باشه قید بشه تو اجاره نامه اگه فروختی سر ۶ ماه بلند میشم چون نتونست بفروشه رفت خونه رو زد به اسم فامیلشون فامیلشون سر ۶ ماه اومد گفت ۲۰ میلیون بزار رو رهن به اجبار پول زور دادم تا قراداد مهر امسال تموم میشد گفتن به خاطر شرایط کرونا میشه با ۲۰ درصد تمدید کرد من هم به موجر همینو گفتم
اظهار نامه فرستاد نیاز مبرم دارم اظهارنامه فرستادم به خاطر تمکن مالی و وضعیت خوب اقتصادی و املاک دیگری که دارید نیاز مبرم ندارید تمدید نکرد ۳ ماه دیگه اظهارنامه فرستاد فرزند ذکورم ازدواج کرده نیاز دارم
اظهار نامه دادم به خاطر تمکن مالی نیاز ندارید
بعد طبق قانون شما باید همون مهر ماه میومدید تمدید میکردید که در اون زمان پسر شما ازدواج نکرده بود از طرفی مکان زندگی شما شهر دیگری است
دوباره ابلاغی از شورای حل اختلاف اومد که موجر داد خواست داده برای تخلیه و هزینه دادرسی و شما ۱۵ روز دیگه ساعت فلان در شورای حل اختلاف باید برای بررسی حاضر شوید
حالا میدونم میخاد خونه رو از من بگیره
با قیمت بالا اجاره بده همه جوره سرم کلاه رفته
رو سادگی ازم سو استفاده شده
کارم رسیده به قرص اعصاب خوردن
راهی وجود داره از حق من دفاع بشه
در اخر از همه میخوام که مثل من سادگی نکنن و حواسشون جمع باشه حالا به خاطر خدا هرکس میتونه کمکی به من بکنه راهنمایی کنه چه کار کنم
افسرده شدم و روان پریش

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر نیاز شخصی ایشون در دادگاه اثبات شود باید ملک را تخلیه کنید

ظاهرا موجر از استثناعات ستاد کرونا استفاده کرده درهرصورت می توانی نسبت به رای صادره به مصوبه ستادعالی کرونا استناد و اعتراض کنید

درود
اگر ایشان بتوانند نیاز شخصی شان را در دادگاه ثابت نمایند ماگزیر تز تخلیه هستید .‌

درود بر شما، چنانچه ایشان نیاز خود را به اثبات برسانند، از مصوبه ی کرونا نیز مستثنا خواهند شد و متاسفانه چاره ای جز تخلیه ملک نخواهید داشت.

سلام
چنانچه مدت قرارداد شما به اتمام رسیده و قرارداد تمدید نکرده اید و یا تمدید آن منوط برعدم نیاز موجر بوده و موجر در حال حاضر دلیل موجه بر نیاز آن را داشته باشد متاسفانه شما باید ملک را تخلیه کنید. البته زمانی جهت تهیه ملک جدید با درخواست مهلت به شما داده خواهد شد .

سلام و عرض ادب
شما اصلن سرتون کلاه نرفته بلکه همه چیز طبق قانون صورت پذیرفته و اینکه صاحب ملک چقدر اجاره بده ملک خودش را مربوط به شما نمی باشد زیرا که ملک خود را فروخته اید

درود برشما

درصورت اتمام قرارداد و پایان مهلت تعیین شده بایستی تخلیه نمایید