نصب دوربین مدار بسته در محوطه مشاع آپارتمان و تغییر آن چه تبعاتی دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۷,۸۲۴ #19643

در مورد نصب دوربین مدار بسته در محوطه پارکینگ آپارتمان و قرار دادن دستگاه ضبط فیلم آن در خانه یکی از ساکنین آپارتمان بدون هماهنگی با سایر آپارتمان توضیح فرمایید. جهت تغییر محل دستگاه ضبط تصاویر از چه طریق می‌توان اقدام کرد.

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام باید در اساس نامه قید شود که نصب دوربین با رای اکثریت در کجا نصب شود ولی معمولا با توافق در یکی از انباری های مالکین با نظر مساعد انجام می پذیرد

کار واحد مذکور بدون اطلاع هیات مدیره تجاوز به حقوق دیگران است.

با سلام
نصب دوربین مدار بسته در مشاعات ازاختیارات هیات مدیره و در صورت عدم وجود هیات مدیره نظر اکثریت لازم الاتباع است.

با احترام
مکان نصب دوربین در ساختمان با تصمیم اکثریت و با لحاظ اصل لا ضرر و رعایت حریم خصوصی افراد صورت میگیردو بلامانع است.

با سلام و احترام
نصب دوربین مدار بسته در مکانهای عمومی مثل پارکینگ ساختمان منع قانونی ندارد اما این بدان معنی نیست که بدون توجه به اصول نصب و بدون توجه به جهات لنز دوربین آن را بتوان نصب کرد. لذا اولا نصب آن در مکانهایی مثل پارکینگ و یا راه پله های ساختمان منوط به هماهنگی و توافق اعضا مشاعین است و ثانیا از آنجا که رسیور دوربینها قاعدتا تحت نظارت افرادی خاص در ساختمان است ،لذا آن فرد باید با توافق اعضای مشاعین انتخاب گردد و در نتیجه با هماهنگی با ایشان و یا در صورت هر گونه توافق،منطبق با آن توافق صورت گرفته ،میتوان از متن فیلم بازدید نمود.
هر گونه تغییر در جهات لنز دوربین باید با رعایت اصل لاضرر و اصل حقوق خصوصی افراد صورت پذیرد در غیر این صورت مجازات نقض حریم خصوصی افراد در انتظار متجاوزین خواهد بود. مرجع صالح برای رسیدگی،دادگاه عمومی محل ملک خواهد بود زیرا دوربین نصب شده از انواع غیر منقولات تبعی محسوب میشود
سپاس

با سلام ؛
نصب دوربین مدار بسته و تغییر دوربین ها و تغییر دستگاه ضبط می بایست با نظارت مدیر و هیئت مدیره ساختمان صورت بگیرید که این امر با اکثریت آراء واخد ها انجام می شود .

قراردادن دوربین مدار بسته باید زیر نظر مدیر ساختمان باشد که مدیر ساختمان باید با توجه به نیاز آپارتمان به تعداد دوربین ها و محل نصب آنها اقدام نماید.در صورت تغییر جهت یکی از واحدها باید ابتدا به مدیر ساختمان اطلاع دهید و ایشان مسئول رسیدگی به این مسائل خواهند بود.

موید باشید