با اسکرین شات از صفحه ی تلگرام میتوان شکایت فحاشی نمود؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۷۵۶ #19639062

آیا دادگاهها شکایت فحاشی در تلگرام را بر اساس یکی از روشهای زیر میپذیرند؟
• اسکرین شات از صفحه موبایل
• فوروارد پیام شامل فحش که شاکی بعد از دریافتش به یه خط دیگه فوروارد کرده باشه (که اسم ارسال کننده اصلی در بالای پیام، مشخص میشه)

جزای این جرم چیه؟ آیا میشه نهایتا با جزای نقدی، حلش کرد؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به نظر مرسد از طریق اسکرین شات نشود اقدام به شکایت کرد

با سلام
اینها بعنوان قراین خواهند بود که باید در مورد متن و ... توضیح بیشتری میدادی

سلام
مجازات فحاشی جزای نقدی یا شلاق است

بستگی به نظر قاضی دارد ولیکن شلاق دارد

سلام
طرح شکایت به استناد اسکرین شات پذیرفته نیست

با سلام
بله میشود مجازات شلاق یا جزای نقدی

سلام دوست گرامی
اینها دلیل قوی برای اثبات نیستند ولی می توانند کمک کنند تا حقیقت روشن شود