پرونده مختومه یعنی چه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۱۶ #19625841

باسلام بعد از ده روز از بازداشت همسرم و حضورش در اگاهی امروز صبح وقتی به اگاهی رفتم به من گفتن باید دادسرا بری وقتی پرس جو کردم قرار بر این شد که برای ازادی همسرم فیش حقوقی بگذارم وقتی که فیش حقوقی من همان زمان اماده بود وقتی برای تکمیل پرونده رجوع کردم در دادسرا به من گفتند که پرونده ای موجود نیست و مخطومه اعلام شده منظور از مخطومه چیست و من از روند پرونده هیچ اطلاعی ندارم چون دسترسی به ثنا و اطلاعات پرونده مقدور نیست .یعنی همسرم را ازاد اعلام کردند؟یاخیر منظور چیست؟

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مختومه شدن یک پرونده وقتی صورت می گیرد که یا قرارهای منع یا موقوفه تعقیب صادر شده باشد و یا در جرایم قابل گذشت شاکی رصایت داده باشد

رسیدگی در شعبه به اتمام رسیده و علت را جویا شوید.

باسلام.مختومه یعنی قاضی به پرونده رسیدگی کرده و بعلت عدم ادله کافی و یا جرم نبودن منع تعقیب یا موقوفی تعقیب صادرو یا شاکی رضایت داده؛پرونده بسته شده و قانونا باید متهم بلاقید آزاد شود.

مختومه یعنی ختم رسیدگی، پایان رسیدگی در آن شعبه است و آخرین دستور قاضی را بهتر است اخذ کنید.

باسلام
وقتی پرونده ای دلایل وشواهدمخکمی نداشته باشد ویا طرف شاکی ازشکایتش صرف نظر نماید، دادگاه آنرا مختومه اعلام کرده ودیگر به آن رسیدگی نخواهد کرد.درمحموع یعنی پرونده بسته شده است.

با سلام،مختومه یعنی رسیدگی در شعبه مذکور پایان یافته که باید علت آن را جویا شوید.

بابستی از دادگاه حکم صادره را اخذ نمایید و مطالعه نمایید.