آیا میتوانم بخاطر این نوع رفتار و تربیت از همسر سابقم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷۰۰ #19606205

سلام.وقت بخیر .حدود دوازده سال پیش متارکه کردم .و حضانت دختر پنج ساله ام را به مادرش سپردم .حال که دخترم ۱۷ ساله شده دارای انواع مشکلات روحی و روانیست .آیا میتوانم بخاطر این نوع رفتار و تربیت از همسر سابقم شکایت کنم یا خیر ؟؟؟متاسفانه کل دیدارهای من و فرزندم دو ساعت در طول چند هفته بوده و بس

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام متاسفافه در خصوص این مورد جرم انگاری نشده است

سلام خیر چنین چیزی امکان پذیر نیست.

سلام و احترام.
متاسفانه در قانون تحت این عنوان جرمی تعریف نشده است و نمی توانید به این عنوان از همسر سابقتان شکایت کنید.
پیشنهاد می کنم در صورت امکان و صلاحدید وقت بیشتری با فرزندتان بگذرانید و به او کمک کنید تا وضعیت روحی بهتری پیدا کند.
با آروزی سلامتی و موفقیت برای شما و عزیزانتان

با سلام
خیر نمی توانید شکایتی تحت این عناوین از مادر فرزندتان داشته باشید.