نظرسنجی در فضای مجازی جرم محسوب میشود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۷۲۱ #19600834

سلام
آیا نظرسنجی در مورد مسائل شهری یا وقایع اتفاق افتاده در شهر در فضای مجازی جرم است؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود خیر وصف مجرمانه ندارد

خیر صرف این مساله مشکلی نخواهد داشت...

با سلام
خیر، نظرسنجی در قانون مورد جرم انگاری واقع نشده است

با سلام..
با توجه به اینکه در قانون برای نظرسنجی عمومی هیچ جرم انگاری صورت نگرفته است.. ولی ممکن است پیرامون نظرسنجی مربوطه طی تفاسیر غلط من درآوردی، انتساب اتهامات تشویش اذهان عمومی و غیره را در پی داشته باشد..
موفق باشید..

با سلام
صرف انجام نظر سنجی جرم نمی باشد.

سلام این عمل به خودی خود جرم نیست اما ممکن است تحت شرایطی با انگیزهای خاص(مثلا ارسال برای یک شبکه بیگانه. به قصد ... یا......)جرم تلقی شود.

اگر نظرسنجی انجام شده فاقد مبانی علمی تحلیلی باشد ‌و با سوء نیت تهیه شود، امکان دارد که در قالب اتهام افترا یا تشویش اذهان عمومی قابل پیگرد باشد .