برادرم اقدام به پس گرفتن ملک کرده آیا میتواند؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۴۵۱ #19597365

با سلام و احترام
ملکی که بنامم بود را بنام برادر زدم و وکالت فروش بلاعزل گرفتم و بعد از مدتی حدود ۵ سال به اختلافاتی در زمینه های دیگر برخوردیم ،بلافاصله ملکم را با همان وکالت بلاعزل فروش بنام خودم برگرداندم، حالا برادرم اقدام به پس گرفتن ملک کرده آیا میتواند؟ با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بستگی به مفاد وکالتنامه دارد

به نظر در انتقال مشکلی نباشد
بهتر است مدارک و مستندات رویت شود

در چهارچوب وکالت انتقال معتبر است.

باسلام

در صورتی که در حدود اختیارات وکالتنامه ملک را انتقال داده باشید مشکلی پیش نمی اید

باتوجه با داشتن وکالت بلاعزل ودرصورت عدم تخطی از مفاد وکالت نامه ، عمل شما قانونیست و امکان بازپس گیری وجود ندارد

با سلام
جهت اظهارنظر دقیق لازم است اسناد و مدارک شما بررسی شود

بااحترام
باتوجه به اظهارات شما مشکلی نخواهید داشت