امکان دارد دادگاه تجدید نظر بدون نظر دادن، پرونده را برای بررسی به دادگاه بدوی بفرستد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶,۷۶۱ #19586

با سلام
حدود 6 ماه پیش دادخواستی مبنی بر تجویز انتقال منافع برای سرقفلی مغازه ای داده ایم، حدود 2 ماه بعد از آن دادگاه بدوی تشکیل و رای صادر کرد ولی به خاطر عدم حضور یکی از وراث مالک ، 40 روز مهلت تجدیدنظر خواهی داده شد، بعد از 40 روز تجدیدنظر خواهی کرد و پرونده به دادگاه تجدید نظر فرستاده شد، دادگاه تجدید نظر زمانی حدودا 2 ماه بعد را برای رسیدگی تعیین کرد ولی 1ماه نشده ،پرونده از دادگاه تجدید نظر عودت داده شد به دادگاه بدوی و دادگاه بدوی همان روز تعیین شده در دادگاه تجدید نظر را به عنوان زمان تشکیل دادگاه جهت بررسی واخواهی صادر کرد و برای دو طرف ابلاغیه جهت حضور صادر شده است.
می خواستم بدونم آیا این روند طبیعیه؟ مگه امکان داره دادگاه تجدید نظر پرونده رو برای بررسی به دادگاه بدوی بفرسته؟
و سوال دوم اینکه آیا بعد از این دادگاه بدوی ، دوباره مهلت تجدید نظر خواهی برای طرف مقابل داده میشه؟
ممنون

مشاوره حقوقی سرقفلی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله . اعاده پرونده به دادگاه بدوی در موارد مختلفی امکان پذیر و قانونی است .

دادگاه تجدید یا با اظهار نظر ماهیتی و یا برای رفع نقص پرونده را اعاده می کند.

عودت پرونده به دادگاه بدوی به علت نقص دادخواست یا عدم ابلاغ رأی دادگاه بدوی به اصحاب دعوا ممکن است اتفاق بیفتد و این امر طبیعی است لذا بعد از دادگاه بدوی مهلت تجدیدنظر خواهی بوجود خواهد آمد.