گرفتن گواهی انحصار وراثت چقدر هزینه خواهد داشت؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۴,۲۴۸ #19570

سلام خسته نباشید.
گرفتن گواهی انحصار وراثت چقدر هزینه دارد؟
اگر وراث در شهرهای مختلف ساکن باشند، برای تکمیل مدارک لازم این گواهی چه باید کرد؟
تشکر.

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هزینه ای معادل دعاوی غیر مالی حدود ۲۰۰ هزار تومان. به سایت عدل ایران و قسمت محاسبه هزینه دادرسی مراجعه نمابید.

با سلام مانند دیگر دعاوی غیر مالی است و اقدام احدی از ورثه کفایت می کند .

سلام
هم اکنون حدود ۱۲۰ هزار تومان برای ثبت دادخواست حصر وراثت و ۱۵۵ هزار تومان هم برای احراز هویت سه نفر شاهد برای استشهادیه توسط دفتر اسناد رسمی هزینه دارد.

دادخواست انحصار وراثت غیرمالی و بسیار کم هزینه است و نیازی به حضور همه وراث نیست برای مدارک بقیه وراث استعلام از اداره ثبت احوال انجام می شود و در صورتیکه بالای حد نصاب درخواست شود نیاز به نشر آگهی و زمان یک ماهه دارد و مدت زمان استعلام نیز افزوده می شود . موفق و مؤید باشید .

یکی از وراث ب نمایندگی از بقیه وراث میتواند با در دست داشتن گواهی فوت و سایر مدارک جهت دریافت گواهی انحصار وراثت اقدام کند و لزومی ب حضور همه وراث نیست همچنین هزینه مربوطه نیز هنگام ارائه دادخواست اعلام خواهد شد

با سلام
هزینه ها رو بعد از مراجعه به دفتر خدمات قضایی و تنظیم دادخواست اعلام می شه
از طریق سایت زیر هم قابل محاسبه است
https://adliran.ir/Home/JSSCalculateCash
در ضمن تقاضای یکی از ورثه برای صدور گواهی حصر وراثت کافی است و نیازی به حضور همه وراث نیست

گواهی نامه فوت با شناسنامه خواهان و لایحه تحت عنوان درخواست انحصار وارثت با عنوان ذی الننفع بودن و مدت یکماه طول میکشه به شورای اختلاف محل