تقاضای تعدیل چگونه است؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۲۹۴ #19555349

سلام و ادب.من هر چه تقاضای تعدیل میزنم بدترش میکنن و دیگر هیچ کسی به عنوان شهود همراهم نمیاد و میگن شهود بی فایده است با این وضعبت گرانی که حداقل باید سالی یک سکه باشه برای من هر دو ماه یک ربع سکه بریدن در نهایت بی رحمی به اظهاراتم توجه نمیکنن.دختر هر چه بگه قبول میکنن .بدتر و بدتر میکنن.از مال پدر میپرسه قاضی یه جوری میپرسه که انگار من کل مهریه رو دارم بدم.به انگشت مبارکش زحمت نمیده تمام حسابهای منو چک کنه ببینه من چی دارم یا ندارم منو در عسر و حرج شدید گذاشتن.اعصابم را مختل منو به زندان انداختن تقاضای تعدیل قبول نمیکنن.من ۱ سکه با دو ربع بدهکارم نمیدونم چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تصمیم گیری در این خصوص با قاضی است.

سلام.دلایل و مستندات کافی برای اثبات اعسار خود داشته باشید...

با درود در نهایت تصمیم با قاضی است

با سلام در هر صورت می توانید مجددا تقدیم دادخواست کنید.

سلام وقت بخیر
تصمیم گیری در این خصوص توسط قاضی صورت خواهد گرفت.

با سلام...
نهایتا صاحب نظر در این امر مقام قضا می باشد.

باید دلایل و مستندات کافی برای اثبات اعسار خود داشته باشید تا با تقاضای شما موافقت شود