دادخواست تامین مسکن بدم یا منتظر بمونم ایشون اینکارو کنن؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۳۱ #19549342

سلام وقت بخیر بعد از دو سال شناخت همسرم با ایشون ازدواج کردم منتهی بخاطراینکه ایشون در شهر دیگه ای جدا از شهر والدینشون مشغول به تحصیلات بودن متوحه عدم استقلال و حرف شنوی شدید ایشون نشدم ۲۹ خرداد با عشق و علاقه فراوان عقد کردیم و در تاریخ ۱۹ مرداد با ایشون مشاجره ای کردم بخاطر خواهراشون که ایشون مدام از من میخواستن بی احترامی های ان ها را بی پاسخ بزارم
از خانه پدر انها به منزل پدرم رفتم و ایشون گفتن از خونه پدرم بری طلاقت میدم ‌و دور دز بعد برگشتم که خودشون و دو خواهرشون از خونه پدرشون بیرونم کردن حدود دو ماه جز چن روز دیگه ازشون خبر نداشتم یک بار هم به اصرار من برای حل مشکل هم و دیدیم که بعد اطلاع پدرشون گفتن دیگه پسر من نیسی و ایشون تمام فحش ها و عصبانیتشون از پدرشونو سر من خالی کردن ایا من میتونم از پدر همسرم به دلیل اینکه اجازه ندادن همو بیینیم شکایت کنم؟ البته که مقصر همسرم هستن با ۲۶ سال سن اختیار مگه دست پدره بتده اظهارنامه ای در رابطه با تامین ‌مسکن فرستادم که ایشونم ده روز بعدش اظهارنامه تمگین‌ فرستادن میخواستم برا مهریه اقدام کنم و ایشون بعد از مطلع شدن به یکباره مهربان شدن و گفتن بیا زندگی کنیم که من اعلام کردم منزل تهیه کن و از طریق قانون سعی در برگشت من بکن وگرنه بهت اعتمادی ندارم و توموظفی تمام هزینه هامو به اضافه مهریه بدهی تا تنبیه بشی و متوجه شب رفتارت با خانمت چجور باید باشه و بخاطر پدرت دوماه زنتو ول نکنی
اما واقعیت قصد جدایی دارم با تمام علاقه ای که بهشون دارم ایا میتونم اقدامی کنم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
وقت بخیر
ابتدا پیشنهاد می شود این مسئله را با مصالحه حل کنید.
در خصوص پدر همسرتان، اقدامی نمی توانید بکنید. اما در مورد مهریه و تهیه مسکن و ایجاد شرایط مناسب برای زندگی مشترک و نفقه نتیجه می گیرید.

می توانید دادخواست الزام به تهیه مسکن و نفقه را بدهید

اولا- امکان شکایت از والدین همسر به دلیل دخالت و .... وجود ندارد .
ثانیا- با دادخواست الزام به تهیه مسکن عملا موضوع تمکین همسرتان منوط به تهیه مسکن مناسب خواهد شد .
ثالثا- مطالبه مهریه حق شما بوده و علاوه بر آن میتوانید نسبت به ترک انفاق نیز اقدام قانونی به عمل آورید چرا که ترک انفاق به مدت بیش از ۶ ماه میتواند موجد حق طلاق برای زوجه شود .

سلام،اگر وکالت در طلاق ندارید،خیر ،به صرف اتفاقات فوق الذکر نمیتوانید تقاضای طلاق نمایید،اما میتوانید تقاضای تهیه مسکن و پرداخت نفقه و مهریه را داشته باشید.

باسلام
دادخواست الزام زوج به تهیه مسکن وپرداخت نفقه ومطالبه مهریه رامیتوانیددهید

شما میتوانید دادخواست نفقه و الزام ایشان به تهیه مسکن و اثاث البیت را بدهید . همچنین مهریه را مطالبه کنید .

سلام
می توانید دادخواست تهیه مسکن بدهید.