متهمی را که به جرم سرقت گرفته شده تا چه مدت به دادگاه نمیارند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۹۳ #19549155

الان شوهر من مدت یک ماه هست که دستگیر شده به جرم سرقت ولی تو این مدت به دادگاه نیاوردن و ما فعلا نمیدونیم حکمش چیه به بازپرس پرونده هم مراجعه کردیم نه تنها جوابی نگرفتیم بلکه بازپرس مارو هم از اتاق بیرون کرد حالا من مخام بدونم دراین باره چکار کنم

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عرض سلام
اولا باید بررسی کرد انجام تحقیقات مقدماتی چه مقدار طول کشیده که مدت ان بستگی به شرایط و کشف ادله و حقیقت ان است
دوما پس از انجام تحقیقات مقدماتی باید بازپرس ظرف ۵ روز پرونده را به به دادستان ارائه دهد
دادستان حداکثر ظرف ۲ روز کیفر خواست تعیین کند و پرونده فوری ارجاع به دادگاه بدهد
ولی این که هنوز پرونده به دادگاه فرستاده نشده پس از ۱ ماه تنها دلیل ان بررسی پرونده است و اگر بازپرس اطلاعی در مورد ان به شما نمی دهد شاید به دلیل این است که منافات با کشف حقیقت داشته باشد