به چه شکلی میتونم از مدیر ساختمان قبلی شکایت کنم بابت بدهی ها؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۷۲ #19534015

سلام مدیر ساختمان قبلی یک سری دریافتی داشته از ساکنین که ما این دریافتی هارو حساب کردید و منهای خرج و برج هایی که ساختمون نیاز داشته کردید حدود ۷۰ میلیون بدهکار شده و امروز فردا میکنه و میگه برید شکایت کنید میخواستم بپرسم با رسید هایی که ساکنین دارن به چه شکلی میتونم شکایت کنم و اگر این شکایت صورت بگیره باید حقوق تمام مدتی که مدیر ساختمون بوده رو بهش بدیم؟

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بطرفیت ایشان دادخواست مطالبه وجه ارائه بدهید.

سلام با مدارک طرح دعوانمایید

با توجه به مدارک و مستندات واریزی می توانید علیه ایشان طرح دعوا کنید

با درود حقوق و مزایای ایشان بعنوان مدیر محفوظ است و می‌بایست پرداخت گردد، لیکن آنچه شما پرداخته اید میتوانید دادخواست مطالبه وجه دهید.

درود
از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه بدهید.

درود بر شما، میتوانید بدوا به طرفیت ایشان اقدام به طرح دادخواست مطالبه وجه به استناد مدارک و شواهد موجود نمایید، در خصوص پرداخت حقوق ایشان نیز بایستی مطابق توافقات حاصله عمل کنید.

سلام ، می تواند دادخواست مطالبه وجه به استناد رسید ها و صورت جلسه مجمع ساختمان مبنی بر انتخاب مدیر به انضمام شهادت شهود ، ثبت کنید .