اعسار بدون پیش قسط مقدور است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۶ #19531555

با سلام .

بنده به پرداخت ۴۰۰ میلیون تومان خسارت از بابت وجه التزام قراردادی شدم . فرصت ۲۰ روزه برای ثبت درخواست اعسار دارم . واقعا اگر پیش قسطی بیشتر از ۱۰ ۱۵ میلیون تعیین بشه به زندان میوفتم و ماهانه بیشتر از ۱٫۵ میلیون هم نمیتونم پرداخت کنم ( واقعا در توانم نیست ) .

با توجه به اینکه هیچ شغل و درامدی ندارم و هیچ مال منقول و غیر منقولی نیز به اسم بنده نیست آیا دادگاه پیش قسط تعیین خواهد کرد ؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله امکان اینکه معاف موقت شوید وجود دارید. اما بعد از داراشدن از شما دریافت میشود

سلام ..
اصل ، در پرداخت بدهی ست و اگر برای دادگاه محرز شود که شما قادر به پرداخت پیش قسط نیستید ، احتمال تخفیف وجود دارد .‌

سلام
باید دادخواست تنظیم بشه و از دادگاه درخواست کنیم