شکستن فایل عصب کشی در عصب دندان چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰,۴۸۴ #19528

با سالام یکسال ونیم پیش دندان من دچار آبسه شد به پزشک مراجعه نمود وایشان فایل(وسیله سوزن مانند جهت عصب کشی )را توی عصب دندان من شکست که منجر به درد بسیار زیاد شد به پزشک دیگری مراجعه نمودم وایشان این مطلب را به من گفت که وسیله شکسته ودرمان آن دندان بسیار مشکل است وهیچ تضمینی دراین خصوص نمی توان داد که ریشه دندان کاملا درمان شود چون وسیله در جایی شکسته شده که دسترسی به آن بسیار مشکل است و نمی توان آنرا بیرون کشید و هنوز بسیار دردناک است ایا میتوانم از این پزشک شکایت نمایم وهزینه درمان دندانم علیرغم گذشت 1/5 سال دریافت نمایم وبا چه عنوانی طرح دعوی نمایم با سپاس و احترام س ا

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله موضوع را میتوانید از طریق شکایت به جرایم پزشکی پیگیری نمایید.

در صورت اثبات قصور پزشک با شکایت در دادسرای جرایم پزشکی و مطالبه خسارت اقدام نمایید.

به نام خدا و با سلام
می توانید شکایت کنید. البته با توجه به سپری شدن زمان زیادی از وقوع حادثه شاید در اثبات موضوع و انتساب آن به پزشک قدری با مشکل مواجه شوید مگر اینکه پرونده یا مدارک کاملی داشته باشید.
موفق باشید

با سلام اگر دندان پزشک مرتکب قصور شده باشد قابل رسیدگی است و در صورت ورود خسارت جسمی به شما نیز مکلف به جبران خسارت است.

بله در صورتیکه دندانپزشک در درست کردن دندان شما مرتکب اشتباهی شده باشد میتوانید علیه ایشان در دادسرای جرائم پزشکی شکایت خود را مطرح نمائید و در صورت تخلف دیه خود را مطالبه نمائید.