اگر به خاطر اینکه من زیاد اصرار کردم برای اینکه عکسش را بفرستد آزار دیده باشد و خودکشی کند، مقصر خودکشی آن دختر من هستم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۷۷۰ #19527663

سلام خسته نباشید.
با دختری در تلگرام چت کردم. من از آن دختر خواستم که از چهره اش عکسی بفرستد و خیلی هم اصرار کردم تا از چهره اش عکس بفرستد اما نفرستاد. البته من قصد و نیت بدی نداشتم و فقط میخواستم چهره ی آن دختر را ببینم. بعد از یک روز که من و آن دختر با هم چت کردیم، من تصمیم گرفتم که رابطه ام را با آن دختر قطع کنم و یک بار دیگر از آن دختر خواستم که از چهره اش عکس بفرستد ولی باز هم آن دختر قبول نکرد و عکسی از چهره اش نفرستاد و من هم به آن دختر گفتم پس حالا که عکست را نمیفرستی من هم میروم و یک بار دیگر از آن دختر خواستم که عکسش را بفرستد ولی باز هم آن دختر قبول نکرد که عکسش را بفرستد و من هم گفتم پس من می روم. وقتی که آن دختر متوجه شد که من میخواهم رابطه ام را با او قطع کنم به من گفت من خودم رو میکشم و من هم به آن دختر گفتم نه این کار رو نکن یعنی خودکشی نکن.
۱. اگر آن دختر خودکشی کند؛ آیا به خاطر اینکه آن دختر از چهره اش عکس نفرستاد، من خواستم رابطه ام را با او قطع کنم، تحریک یا ترغیب یا تشویق یا تطمیع یا تهدید برای خودکشی یا معاونت در خودکشی محسوب می شود؟
۲. اگر آن دختر خودکشی کند، آیا این کار من که خواستم رابطه ام را با آن دختر قطع کنم، تحریک یا ترغیب یا تشویق یا تطمیع یا تهدید برای خودکشی یا معاونت در خودکشی محسوب می شود؟
۳. اگر آن دختر به خاطر اینکه من زیاد اصرار کردم برای اینکه عکسش را بفرستد آزار دیده باشد و خودکشی کند، تحریک یا ترغیب یا تشویق یا تطمیع یا تهدید برای خودکشی یا معاونت در خودکشی محسوب می شود؟
۴. اگر آن دختر به خاطر اینکه من زیاد اصرار کردم برای اینکه عکسش را بفرستد آزار دیده باشد و خودکشی کند، مقصر خودکشی آن دختر من هستم؟
۵. پس از اینکه هفت ماه از چت من و آن دختر گذشت، یکی از دوستانم به سراغ آن دختر رفت تا من مطمئن شوم که آن دختر خودکشی نکرده است چون من نگران بودم آن دختر خودکشی کند و من مقصر خودکشی آن دختر باشم. دوستم به آن دختر پیام داده بود که آیا شما قصد خودکشی دارید؟ و آن دختر هم به دوستم پاسخ داده بود خیر.
سوال من از شما این است که آیا بعد از اینکه هفت ماه از چت من و آن دختر گذشته بود، اگر آن دختر خودکشی کرده بود، مقصر خودکشی آن دختر من بودم؟
۶. آیا بعد از اینکه هفت ماه از چت من و آن دختر گذشته بود، اگر آن دختر خودکشی کرده بود، از هفت ماه پیش، از طرف من تحریک یا ترغیب یا تشویق یا تطمیع یا تهدید برای خودکشی صورت گرفته است یا حرف ها و کارهای من، معاونت در خودکشی محسوب می شود؟
۷. اینکه دوستم به سراغ آن دختر رفته بود و به آن دختر گفته بود که آیا شما قصد خودکشی دارید، آیا این حرف دوست من که به آن دختر گفته است که آیا شما قصد خودکشی دارید؛ تحریک یا ترغیب یا تشویق یا تطمیع یا تهدید برای خودکشی یا معاونت در خودکشی محسوب می شود؟
ممنون میشم به هر ۷ سوال من با توجه به بند ب ماده ۱۵ قانون جرایم رایانه ای پاسخ دهید. با تشکر.
عذرخواهی میکنم که این پرسش من طولانی هست و سپاسگزارتان میشوم اگر به همه ی سوالاتم یکی یکی پاسخ دهید.

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

ساسا خودکسی جرم نیست
در صورت وقوع این امر مسئولیتی متوجه شما نخواهد بود

ضمن اهدای سلام و احترام
اگر خودکشی کند چون اقدام علیه تمامیت جسمانی خود کرده هیچ هیچ ارتباطی به شما ندارد به هیچ وجه من الوجوه

خیر شما مقصر نیستید و مسولیت کیفری ندارید

سلام
خیر در صورت خودکشی مقصر شما نیستید

سوال شما تنها یک پاسخ دارد زیرا بسیاری موارد تکراری بیان شد.
در خودکشی:
دعوت، رفتاری مثبت است و با ترک فعل نمی توان کسی را دعوت به خودکشی کرد.
این رفتار نیز باید عمدا و با قصد دعوت به خودکشی همراه باشد، یعنی دعوت کننده با علم
به دعوت و آگاهی به مفهوم الفاظ یا نوشته هایی که به کار میگیرد و همچنین اراده به
دعوت و با خواست تحقق خودکشی، شخص مخاطب را دعوت به خودکشی نماید
زیرا
دعوت کننده از اراده خود به دنبال اثر و نتیجه یعنی خودکشی دعوت شونده است
اگر تشویق و تهدید و دعوت حتمی باشد ودر مکالمات یا در پیامها یا ب نحوی وجود داشته باشد
فرد دعوت کننده از نود و یک روز تا یک سال حبس و از پنج تا بیست میلیون ریال جریمه خواهد شد بر اساس نوع و شدت رفتار

با سلام
در حقوق جزای ایران، خودکشی و شروع به آن، جرم‎انگاری نشده است، خودکشی یک آسیب اجتماعی و واکنشی است که در این آسیب، شخص خود را در مقابل مشکلات، تسلیم می‎بیند .
تحریک یا ترغیب یا تشویق یا تطمیع یا تهدید برای خودکشی یا معاونت در خودکشی محسوب می شود؟
بلی ، طبق ماده ۱۲۶معاونت در جرم محسوب میشود (( اما چنانچه گفتیم خودکشی جرم نیست که معاونت در جرم هم داشته باشد )) .

همانطورکه قبلا و به دفعات و بارها توضیح داده شد مجددا تکرار میگردد که :« هیچ مسئولیتی بر عهده شما نیست ».