خونه و باغ بدون سند رو صلح عمری می‌توان کرد یا نه؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۴۷ #19499542

سلام پدر بنده دارای یک خونه یک باغ و ۸۰ دقیقه آب چاه کشاورزی میباشد برای خونه میشه بعدا سند گرفت ولی برای باغ خیر چون تکلیفشان مشخص نیست و برای آب هم همینطوراست سند یا کاغذ خاصی وجود ندارد سوالم این است آیا این خونه و باغ با آبش بدون سند امکان صلح عمری دستی برایشان وجود دارد و اگر دارد چقد اعتبار دارد صلح عمری دستی با تشکر

مشاوره حقوقی صلح
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام امکان تنظیم سند به صورت عادی وجود دارد میتوانید ذکر کنیید

سلام
سند را به صورت عادی با امضا شهود تنظیم نمایید .

با سلام
امکان تنطیم سند عادی وجود دارد

با سلام صلح نامه عادی هم اعتبار دارد به شرط اینکه اصالت آن بعدا ثابت شود

درود
این امر امکانپذیر است و در صورت تنظیم به شکل قانونی ، معتبر و قابل استناد است .

وقت بخیر امکان تنظیم سند عادی برای صلح عمری وجود دارد .

می توانید بصورت عادی با امضای شهود اقدام نمایید