درصورتی که شخصی در منزل سازمانی من ساکن باشد و حاضر به تخلیه نباشد از چه طریقی باید اقدام کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۰ #19498902

سلام شخصی در منزل سازمانی من که قراردادش رو دارم ساکن شده و بعد از شکایت و مراجعه به دادگاه و رفت آمدهای زیاد من در دو شعبه ویکی تحت عنوان تصرف عدوانی و یکی دیگه تحت عنوان مزاحمت مکانی شکایت کردم که رای صادره دومی این بود که موردی از مزاحمت ملکی مشاهده نگردید و رای اولی هم این بود که چون در یک شعبه دیگه همین پرونده با یک عنوان دیگه در حال پیگیریه پس پرونده رو مختومه کردند حالا من چکار میتونم بکنم که هرچه سریعتر به نتیجه برسم

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به اینکه مالک ملک هستید اقدام به طرح دعوای تخلیه و همچنین مطالبه ارجت المثل ایام تصرف نمایید

اگر قرارداد ندارید میتوانید مجدد دادخواست رفع تصرف بدهید و اجاره منازل سازمانی به غیر در صورت نداشتن اجازه چنین کاری جرم است .

با سلام این مورد شمال مزاحمت نبوده و به همین خاطر دادخواست شما صحیح نبوده ابتدا باید سال تنظیم قرار داد مشخص شود...بهتر است با مدارک و قرارداد موجود دادخواست تخلیه ید از عین مستاجره داده شود...اگر قرارداد اجاره دارید دیگر نمی توانید دعوای تصرف مطرح کنید مگر آن شخص متصرف ملک شما مثلا سرایدار میبود پس باید دادخواست تخلیه ید داده شود

سلام پس از اتمام قرارداد فیمابین شما می توانید حکم تخلیه منزل را بگیرید در غیر اینصورت نمی توانید/.