احتمال داره رای که دادگاه میده قابل اعتراض نباشه؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۹۲ #19450677

سلام برای من کیفر خواست صادر شده است و در کیفر خواست باتوجه به ماده ۴۹۲.۴۶۲ مجرم شناخته شده ام میخواستم ببینم بعداز کیفر خواست که پرونده به دادگاه کیفری ۲ ارجاع شده چه میشود روز دادگاه باید سند یا وثیقه ببرم یا نه فعلا با قرار وکالت آزاد هستم احتمال داره رای که دادگاه میده قابل اعتراض نباشه و همون روز حکم اجرا بشه ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ،نیازی به وثیقه نیست رای صادر و شما در موعد مقرر می توانید نسبت به رای صادره اعتراض نمایید

با سلام
احتمال بسیار ضعیف است. بستگی به شرایطی دارد. اصولا آراء صادره از محاکم قابلیت اعتراض دارند.

نیاز به وثیقه نیست.جز در موارد استثنائی آراء‌ دادگاه کیفری بدوی بدوی قابلیت تجدیدنظر دارند

با سلام حتما وثیقه معتبر همراه داشته باشید

رای دادگاه قابل احترام هست همان روز اجرا نمی‌شود و شما دوست عزیز مهلت اعتراض خواهید داشت

بادرودوسلام باید وثیقه مناسب داشته باشید.

با احترام بهتر است وثیقه مناسب همراه داشته باشید