من دلایلی که در دادخواست قید کردم باید الکترونیکی پیوست کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۰ #19431713

با سلام
من دادخواست مطالبه نفقه جاریه و خسارت دادرسی از طریق دفتر خدمات قضایی انجام دادم ۲ ابلاغیه واسم اومده وقت رسیدگی مشخص کردن که در ابلاغیه دومی وقت رسیدگی به دلیل ویروس کرنا تغییر کرد، انتهای متن وقت رسیدگی در ابلاغیه اول نوشته شده ضمنا به پیوست دادخواست و ضمائم ارسالی از خدمات قضایی مکانیزه ارسال می گردد اما برا ابلاغ دومی که جدید نوشته ابلاغیه فاقد پیوست می باشد
متن های انتهایی به چه معناست؟
سپاس ازتون

مشاوره حقوقی نفقه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تاریخ وقت رسیدگی ب زمانی دیگر موکول شده است دادخواست شما همان احضاریه قبل ک در پرونده موجود است می باشد

تمام متن دادخواست طبق همان احضاریه قبلی است و صرفا وقت رسیدگی تغییر کرده است

باید همراه با ثبت دادخواست دلایل خود را اسکن کنید و ارسال کنید ، در اولین جلسه دادرسی اصل مدارک همراهتون باشه