چگونه می توانم از حق حبس استفاده کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۳۲۳ #19420937

با سلام و خسته نباشید
من میخوام اعلام کنم باکره هستم و از حق حبسم استفاده کنم چطور باید اقدام کنم و کجا برم؟ و چطور بنویسم
موقعی که همسرم تمکین به نفعش شد، نفقه ام را قطع کرده است.من نگفتم باکره هستم حالا با اعلام باکره بودن نفقم برمیگرده؟
لطفا راهنماییم کنید
با تشکر

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مهریه را مطالبه و تمکین را باتوجه ب حق حبس مشروط ب پرداخت مهریه نمایید

با درود مهریه خود را مطالبه کنید میتوانید تمکین نکرده و نفقه نیز مطالبه کنید

با درود فراوان
ابتدا مطالبه مهریه نمایید و نسبت به حق حبستان اقدام نمایید .
میتوانید گواهی پزشکی قانونی را نیز ضمیمه نمایید .

سلام. برای استفاده از حق حبس، باید مطالبه مهریه کنید و تمکین از همسرتان را مشروط به دریافت کل مهریه نمایید. در اینصورت دادگاه برای اینکه شما را واجد شرایط حق حبس بشناسد، به پزشکی قانونی ارجاع تان می دهد تا گواهی تایید بکارت بگیرید. اما دریافت نفقه در قانون ما مشروط به تمکین است.