تهمت و تهدید از طریق ارسال پیامک چه مجازاتی برایم دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۶۳ #19410713

بنده به پدر زنم از طریق پیامک تهمت و تهدید کردم دادیار بنده را فراخواند و توضیحات را دادم حالا جواب که اومده عنوانش نوشته قرار نهایی دادسرا و داخلش نوشته با توجه به شواهد موجود قرار جلب به دادرسی اعلام میشود و در ادامه چون ادله کافی بر اوقوع جرم وجود ندارد قرار منع تعقیب صادر شده و تا ۱۰ روز شاکی خصوصی وقت اعتراض در دادگاههای کیفری دارد. معنیش چی میشه بالخره رای صادر شده یا دادسرا رای میده؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ظاهرا با دو اتهام علیه شما طرح شایت شده است که ارتکاب یکی ا جرایم ثابت شده و باید به دادگاه بروید ولی نسبت به جرم دوم به علت نبود دلیل کافی منع تعقیب خورده و فعلا اثبات نشده است

سلام و عرض ادب قرار به جلب دادرسی یعنی هنوز پرونده در جریانه و باید دادرسی ادامه داره قرار منع تعقیب یعنی اینکه جرمتون ثابت نشده و دادگاه دیگه موضوع پرونده رو دنبال نمی کنه

دوست عزیز درتهدید دیگران چه تهدید کننده قصد اخاذی داشته باشد چه نداشته باشد به خودی خود جرم مستقل محسوب میشود و بر اساس ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی برای آن تا ۲ سال حبس یا تا ۷۴ ضربه شلاق در نظر گرفته شده است.توهین و افترا نیز جرمی مستقل است و از یک ماه تا یکسال حبس و یا تا ۷۴ ضربه شلاق دارد.درمورد ی که مجرم باشید به پرونده اتون به دادگاه میره و درموردی که تبرئه شدین شاکی حق اعتراض دارد

سلام

شکایتی که از شما بوده عناوین مجرمانه متعدد بوده مثل افترا و تهمت و تهدید شما نسبت به موردی مجرم شناخته شده اید و نسبت به موردی مبرا شدید نسبت به موردی که مجرم شناخته شده اید پرونده به دادگاه می رود و نسبت به موردی که مبرا شدید شاکی حق اعتراض دارد مجازات تهدید و افترا هر دو دارای حبس می باشند.