قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل شامل میشود؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۰۳ #19400070

سلام وقت بخیر
آیا معلمی که علاوه بر رشته اصلی خود، در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد حقوق خوانده است، در صورت موفقیت در آزمون وکالت، قادر به اخذ پروانه وکالت خواهد بود؟
‌با توجه به:
تبصره ۱ – سمت‌های آموزشی در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی و تحقیقاتی از این حکم مستثنی می‌باشند.
به نظر می‌رسد مشاغل آموزشی از قانون ممنوعیت تصدی بیش از یک شغل مستثنا هستند.

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اعضای هیات علمی استثنا هستند

بله شامل معلم هم می شود.

درود اعضای هیات علمی استثنا میباشند .

با درود اعضای هیت علمی استثنا اند

با سلام
اعضای هیات علمی استثنا هستند

با سلام
مطابق تبصره یک ماده واحده اصل ۱۴۱ قانون اساسی، علاوه بر اعضای محترم هیات علمی، مدرسین موسسات پژوهشی هم از این ممنوعیت مستثنی هستند، اما در آموزش و پرورش نمی توان این اندیشه را پیاده کرد!

ممنوعیت مشمول شغل شما می گردد