خلف وعده در تحویل خانه پیش خریداری شده چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۴۰ #19394028

با سلام و احترام

اینجانب پارسال واحدی پیش خرید نمودم و موعد تحویل آن یک فروردین ۱۴۰۱ بود که رد شده است و آپارتمان طبق پلن ساخت و ساز ساخته نشده و پیشرفت طبق برنامه نداشته است .
لطفا راهنمایی بفرمائید که اینجانب طبق چه عنوانی باید شکایت تنظیم نمایم و بعد از شکایت چه اتفاقی خواهد افتاد و چگونه حق ضایع شده خود را احراز کنم ؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر
اظهارنظر بسته به بررسی مفاد قرارداد پیش فروش است که مثلا آیا حق فسخ یا وجه التزامی مشخص شده برای عدم تعهد و اینکه اگر وجه التزامی هست به جای ایفای کلی تعهد هست یا فقط تاخیر در انجام تعهد و...
در غیر این موارد باید ابتدا دادخواست الزام به ایفای تعهد را بدهید،اگر به نتیجه نرسید بعد میتوانید قرارداد را فسخ و ثمن پرداختی را مطالبه کنید.
موفق باشید

در صورت عدم همکاری پیش فروشنده میتوانید وفق ماده ۲۳ قانون پیش فروش ساختمان اقدام نمایید
ماده۲۳ـ اشخاصی که بدون تنظیم سند رسمی اقدام به پیش‌فروش ساختمان نمایند ، به حبس از نود و یک روز تا یک‌سال یا جزاء نقدی به میزان دو تا چهار برابر وجوه و اموال دریافتی محکوم می‌شوند.

هر آنچه مغایر با مفاد قرارداد باشد قابل مطالبه است.

می توانید اقدام به دریافت خسارت‌ دیرکرد نمایید، لیکن قرارداد نیاز به تدقیق و بررسی دارد.

بهتر است قرارداد شما بررسی شود تا امکان راهنمایی باشد

بسته به مفاد قرارداد دارد با توجه به توضیحات می توانید دادخواست الزام به ایفای تعهد مطرح نمایید و اگر جهت دیر کرد خسارتی تعیین شده مطالبه نمایید