آیا با سفته ای که به عنوان ضمانت به کسی داده شده است میتواند با اتهام دزدی شکایت و به اجرا بگذارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۹ #19385472

همسرم دو ماه پیش از طریق برنامه دیوار اگهی کار در یک گیم نت را دید و بعد از صحبت با کارفرما با حقوق ماهیانه ۱ میلیون مشغول به کار شد و آن کارفرما مبلغ چهل میلیون تومان سفته به عنوان ضمانت از همسرم خواست و ایشان هم ان سفته ها را تهیه و فقط با نوشتن نام و نام خانوادگی و کدملی و ادرس منزل تحویل کارفرما داد و رسیدی هم دریافت نکرد. همسرم بعد از دوماه کارکردن از انجا بیرون امد و سفته ها را دریافت نکرد و همسرم در این مدت اصلا نبود که بخواد حساب و کتاب بکند و سفته ها را تحویل بگیرد. حالا بعد از یک ماه و نیم که از این قضیه میگذرد ان شخص تماس گرفته و گفته که به اتهام دزدی از مغازه میرم و سفته هاتو اجرا میزارم.
همسرم هم فقط یک اظهارنامه مالیاتی پر کرد و برای شخص فرستاد
میخوام بدونم که آیا ان شخص میتواند کاری انجام دهد؟

مشاوره حقوقی سفته
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی تقاضای استرداد سفته ها را با توجه به شهادت شهود و مدارک یگر و اثبات رابطه کارگر و کارفرما بنمایند .

با سلام اتهام سرقت باید اثبات کنه که همسر شما سرقت کرده احتمالا منظورش شکایت ب جرم خیانت در امانت است اگه روی سفته ها نوشته باشه بابت ضمانت مشکلی نیست