میتونم درخواست مبلغ بیشتری برای اقساط مثلا هر سه ماه یک سکه طلب کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۱ #19347282

سلام
مهریه بنده تقسیط شده به این صورت که ۵ سکه پیش و الباقی هر سه ماه ربع سکه هیچکدام از طرفین به حکم اعتراض نکردیم همسرم ۵ سکه را پرداخت کردن و هنوز دادخواست طلاق هم ندادیم
بنده شدیدا به پول نیاز دارم و مقدار پرداخت قسط هم بسیا بسیار کم هست که تاریخ پرداخت هم شروع نشده
مهریم ۱۱۴ سکه بوده و حقوق همسرم سال گذشته ۲/۵میلیون بوده

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید با جمع آوری اسنادی دال بر دارد بودن همسرتان دادخواست تعدیل اقساط بدهید
اما با توجه به اینکه قیمت سکه افزایش قابل توجهی داشته احتمال رای گرفتن شما بسیار کم است

اگر تغییر خاصی در وضعیت مالی شوهرتان ایجاد شده است می توانید به استناد آن تقاضای تعدیل اقساط را نمایید. ملاک تعیین اقساط پرداختی وضعیت مالی بدهکار(زوج)است نه نیاز مالی شما

با سلام و احترام

با توجه به اینکه نحوه تقسیط مهریه براساس توانایی مالی شوهر می باشد. چنانچه مدرکی دال بر افزایش توانایی پرداخت شوهرتان بدست آورید می توانید نسبت به درخواست افزایش مبلغ اقساط(تعدیل اقساط) اقدام نمایید.

می توانید از طریق دفترخدمات قضایی دادخواست تعدیل اقساط مطرح نمایید.

اگر وضعیت مالی شوهرتان تغییر محسوسی نموده باشد بله می توانید و الا فلا