آیا به پرداخت مهریه حتی بصورت قسطی محکوم میشود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۲۱ #19317724

اگر زوج بیکار بوده و بیمه بیکاری دریافت کند آیا به پرداخت مهریه حتی بصورت قسطی محکوم میشود یا میتواند به دلیل بیکار بودن هیچی ندهد؟ پیش پرداخت چطور

مشاوره حقوقی مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر شما مهریه خود را طلبکار باشید و دادگاه طلب شما را احراز کنند در هر صورت شوهرش ما محکوم به پرداخت خواهند شد
و چنانچه وضعیت مالی مناسبی نداشته باشند مهریه تقسیط خواهد شد و هرچه وضع مالی ایشان بدتر باشد اقساط آن کمتر خواهد بود

بله لیکن ممکن است پیش قسط تعیین نشود.

سلام
اگر راجع به پرداخت مهریه محکوم شده و محکومیت وی قطعی گردید می تواند درخواست اعسار از پرداخت محکوم به را بنماید و بستگی به میزان درآمد وی دادگاه محکوم به را به نحو تقسیط می نماید و دریافت بیمه بیکاری مانع از صدور حکم اعسار نیست و بسته به نظر دادگاه ممکن است فعلا وی را از پرداخت معاف نماید

در تعیین اقساط باید میزان درآمد مدیون و معیشت ضروری او لحاظ شده و به نحوی باشد که او توانایی پرداخت آن را داشته باشد.

سلام
حداقل باید یک چهارم از حقوق خود را بدهد

سلام مهریه دین شماست وباید پرداخت کنید درصصورتیکه تمکن مالی نداشته باشید و اعسار شما برای دادکاه ثابت بشه به تناسب درآمدشما تقسیط میشه و اگر در مدت زمانی هیچگونه درآمدی نداشته باشید در آن مدت از شما نمی گیرند تا اینکه تمکن مالی داشته باشید

باسلام
درهر صورت باتوجه به وضعیت مالی دادگاه حکم به تقسیط مهریه صادر میکند
درصورت تمکن و اثبات ان پیش قسط نیز تعیین خواهد شد