برای مبلغ ۱۰ میلیارد تومن اگر شخصی اعسارش قبول شود قاضی آیا می‌تواند بدون اخذ وثیقه و کفالت اعسار ایشان را قبول کند؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۳۹ #19313941

با سلام
و بدون پیش پرداخت آنرا جوری تقسیط کند تا ۱۰۰ سال دیگر بپردازد؟ نهایتا امکان دارد قاضی آن را به چند سال قسط بندی کند مثلا امکان دارد جوری مبلغ ماهانه اعسار را قبول کند که ۵۰ سال بطول بیانجامد؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
پذیرش اعسار ارتباطی به کفالت و وثیقه ندارد میزان و سالهای اقساط نیز قابل پیش بینی نیست.

اگر مدیون از زمان ابلاغ اجراییه ظرف مدت یکماه، دادخواست اعسار بدهد نیازی به وثیقه و کفالت ندارد. نحوه تقسیط با توجه به مبلغ دین و استطاعت مدیون با قاضی دادگاه است

سلام
اگر محکوم علیه ظرف ۳۰ روز از تاریخ ابلاغ اجرائیه دادخواست اعسار تقدیم نماید نیاز به ضمانت مانند وثیقه و کفالت ندارد و نحوه تقسیط نیز از اختیارات دادگاه است که پس از رسیدگی با توجه به وضعیت مالی محکوم علیه آن را تقسیط می نماید و شما می توانید به آن اعتراض نمایید.

سلام.
چنانچه اعسار در مهلت سی روزه اجراییه تقدیم شود نیاز به اخذ ضمانت ندارد
مبلغ قطعا باید به نحوی تقسیط شود که حق و حقوق شما حفظ شود و میزان پرداخت به نظر قاضی بستگی دارد .

اگر در مدت ۳۰ روز از زمان ابلاغ اجرائیه دادخواست اعسار مطرح کند نیاز به وثیقه ندارد ولی در خارج از مهلت فوق نیاز به وثیقه دارد.اقساط هم دادگاه بر اساس میزان بدهی و درآمد محکوم تعیین میکند.

درود اگر از زمان اجر اییه ظرف یکماه دادخواست اعسار بدهد نیازی به وثیقه و کفالت ندارد اما بعد این مدت اگر اعسار بدهد نیاز به وثیقه و یا کفالت هستش در مورد اقساط با توجه به مبلغ و اوضاع و احوال پرونده قاضی تعیین میکند

شما میتوانید به رای صادر شده درخصوص اعسار اعتراض نمایید اما اقساط پرداخت و داشتن یا نداشتن پیش پرداخت در اختیار قاضی است و با توجه به وضعیت محکوم تعیین میشود.