آیا راهی برای اعتراض و برگشت دادگاه به آمل که محل تصادف است وجود دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۷ #19304692

با سلام

اینجانب ( بابل ) از راننده ( آمل ) مقصر حادثه که در شهر آمل تصادف کرده ایم شکایت کرده ام اما ایشان ثبت ثنای خود را با آدرس شهر نور ثبت کرده و مطالبه خسارت بنده به دادگاه نور ارجاع شده است و تمامی مراحل دادگاه از این به بعد در نور میباشد که برای بنده سخت و دشوار شده است در حالیکه صفر تا صد احل اختلاف و شکایت و ... در آمل انجام شده است.

مشاوره حقوقی تصادفات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در دعاوی حقوقی قاعدتا دادگاه محل اقامت خوانده صالح به رسیدگی میباشد

مطابق قانون در دعاوی مطالبه ، دادگاه محل اقامت رسمی خوانده صالح به رسیدگی است و بر همین مبنا نیز دادگاه نور صالح دانسته شده و کاملا قانونی است .