شکایت از والدین امکان دارد؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۶۳۵ #19301820

با عرض سلام و خسته نباشید
من دختری ۲۶ ساله هستم که به شدت تو خونواده اذیت میشم،از نظر روحی به شدت والدینم آزارم میدن،بارها فکر خودکشی زده به سرم،قرص های اعصاب میخورم افسردگی دارم همش گریه میکنم،با این سن حق بیرون رفتن ندارم،اگه برم با دوستام بیرون دعوا و فحش و بحث میکنن باهام،همش تحقیرم میکنن همش از صبح تا شب منو با دیگران مقایسه میکنن،من اعتماد به نفسمو از دست دادم روحم شکسته شده،همش مادرم اصرار به ازدواج کردن من داره ولی وقتی من صب تا شب تو خونه هستم کی باید منو ببینه که ازم خوشش بیاد و ازدواج کنم،تو رو خدا بگین من چیکار کنم؟خونه ی هیچ کدوم از فامیلا رفت و آمد نداریم کلا تو خونه ام همش،میترسم ازدواج اشتباهی کنم برای فرار از خونه و تا آخر عمرم عذاب بکشم،خواهش میکنم بگین چیکار کنم فقط لطفا نگین باهاشون صحبت کنم و کنار بیام باهاشون بگین چجوری نجات پیدا کنم حتی دلم نمیخواد دیگه نگاهشون کنم،دو تا خواهر کوچیکم با سن ۲۰ و ۱۴ دارم اونام افسردگی دارن همش تو خونمون بحث و جدله،خسته شدم دیگه از ۱۶ سالگی دارم عذاب میکشم از دستشون

مشاوره حقوقی کیفری
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ،با اورژانس اجتماعی ۱۲۳ تماس بگیرید.

با سلام و درود . به پلیس اجتماعی با شماره ۱۲۳ تماس حاصل نمایید .

از نظر قانونی بله در صورتی که آزار و اذیت از شیوه متعارف تعدی نماید ولی در هر صورت از نظر اخلاقی کار درستی نیست و بهتر است با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و آنها با توجه به علم و تجربه ای که دارند بهتر شما را راهنمایی می کنند.

سلام اگر باعث جراحت شده اند یا بیش از حد تنبیه شدید می توانید شکایت کنید اگر به زور در خانه نگهداشته شدید و آزار میبینید با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و حتما رسیدگی می کنند

درود
بااورژاس اجتماعی شماره ۱۲۳تماس بگیرید.

سلام می توانید مستقل زندگی نمایید که البته این امر مستلزم توانایی مالی می باشد.

با عرض سلام و وقت بخیر،معمولا رویه بر این است که دادگاه ها اینگونه موارد را به متخصصین و مشاورین ارجاع میدهند،عاقلانه ترین کار این است که به دنبال شکایت نباشید و با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید،آنها به شما و همچنین خانواده شما مشاوره و کمک لازم رو میدهند،خود شما هم میتوانید به یک مشاور مراجعه کنید قطعا در نحوه تعامل شما با خانواده و کم شدن اثرات چالش های پیش روی شما تاثیر زیادی خواهد داشت