عدم پرداخت سنوات و حق وحقوق کارگران رو چطور باید پیگیری نمود؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۵۴۰ #19298453

سلام وقت بخیر الان شرکت ما حق حقوقمون نداده و الان برگه سفید امضا گذاشته که شما حق هیچگونه شکایت ندارین و باید امصا کنیم. اگه نکنیم اخراج میشیم. الان باید چه کنیم. چون امضا کردیم مجبور شدیم وگرنه حقوق نمی‌داد واخراجمون می‌کرد.

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان مراجعه به اداره کار می باشد.

سلام و ادب به اداره کار محل جهت طرح شکایت و احقاق حقوق خود مراجعه کنید

طبق رای وحدت رویه شماره ۱۷-۲۰ مورخ ۱۳۹۷/۱/۲۱(برگ تسویه حساب کارفرما با کارگر بدون سند پرداخت، کافی نیست)

سلام و ارادت
میتوانید اقدام قانونی نمایید و برگه مذکور باطل است .

با سلام و درود . با وجود امضا شما میتوانید به اداره کار مراجعه کرده و مزایای خود را مطالبه کنید .

باسلام
میتوانید امضا کنید چرا که صرف گرفتن تسویه حساب از کارگر دلیل بر پرداخت بدهی نمی باشد و چنانچه کارفرما حقوق قانونی شما را پرداخت نکند میتوانید بر علیه کارفرما در اداره کار محل کارگاه شکایت مطرح کنید