صدور حکم در شورا قطعی است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۵ #19292620

نسبت به دعاوی مطروحه به طرفیت ..... مبنی بر مطالبه خسارات دادرسی و مطالبه خسارت تاخیر تادیه و مطالبه وجه چک طی شماره ______مورخ ۱۳۱۱/۰۵ حکم محکومیت صادر شد یعنی چی؟ رای اولیه هست؟ میتونیم تجدید نظر بزنیم؟

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این رای دادگاه بدوی است با قسمت انتهای رای توجه کنید که آیا عنوان نموده که قابل تجدیدنظر هست یا نیست

باسلام، رای بدویست و می توانید نسبت به ان تجدید نظرخواهی کنید، البته اگر رای قابل تجدید نظر باشد که در انتهای رای به این موضوع اشتره شده است

سلام یعنی در پرونده شما رای صادر شده و شما میتوانید نسبت به ان در مهلت مقرر اعتراض کنید

سلام بله این رای دادگاه بدوی است با قسمت انتهای رای توجه کنید که آیا عنوان نموده که قابل تجدیدنظر هست یا نیست