تکلیف مهریه در طلاق توافقی چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۰۰ #19290237

طلاق توافقی چیه و تکلیف مهریه در آن به چه صورت هست و چه تقاوتی با طلاقی که از طرف زن یا طرف مرد باشه دارد؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در این نوع طلاق،طرفین توافق در ارتباط با طلاق به توافق میرسند و در ارتباط با تمام حقوق مالی زوجین نیز توافق میشود
ممکن است توافق نمایید بخشی از مهریه یا تمام آن را در قبال طلاق،ابراء نمایید.

با سلام
طلاق توافقی همانطور که از لفظ آن مشخص است توافق طرفین است نسبت به تمام حقوق مالی زوجه فرزند حضانت جهیزیه و ... در پرونده طلاق توافقی تکلیف همه آنها مشخص میشود و شما میتوانید تمام مهر کمتر یا بیشتر را بذل نمایید

طلاق توافقی یعنی زوجین بابت کلیه حقوق قانونی زوجه و فرزند به توافق می رسند .‌و دراین‌توافق دادگاه هیچ‌نقشی ندارد

با سلام
طلاق توافقی بنا به توافق طرفین برای طلاق انجام می شود و در واقع زوجین در خصوص طلاق و کلیه حق و حقوقی مالی که نسبت به یکدیگر دارند توافق دارند و طبق توافقات آنها حکم صادر شده و طلاق اجرا می شود ولیکن طلاق از طرف زوجه نیازد به ادله محکمه پسند داشته و در طلاق از طرف زوج نیز حق و حقوق مالی زوجه طبق قانون باید پرداخت شود.

با سلام - همانطور که از نامش پیداست همه چیز بر اساس توافقات طرفین میباشد لذا در مورد مهریه نیز توافق مینمایند که به چه صورتی باشد وحتی نحوه پرداخت آن وپس از توافقات کلی این موارد در گواهی عدم سازش ثبت میگردد.

با سلام در طلاق توافقی وضعیت مهریه اجرت المثل حضانت فرزندانو جهیزیه قبل از صدور گواهی عدم امکان سازش تعیین می شود و طرفین بر میزان ویا نحوه آن توافق می کنند

سلام، در طلاق توافقی هر دو طرف با توافق از حقوق هم گذشت می‌کنند و رضایت به طلاق می‌دهند از نظر زمان بسیار مهم است