آیا الان زوجه بعد گذشت بیش از یک سال میتوان درخواست هزینه دادرسی بکند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۳۸ #19288487

اگر سال پیش در دو دادنامه‌ی مجزا محکوم به پرداخت مهریه و جهیزیه شدم هر دو پرونده با اعسار از هزینه دادرسی از طرف زوجه اینجانب مطرح شده بود،
اعتراض نکردم اما یه مدت بعد قطعی شدن رایها، پرداخت مهریه را در محضر سند کردم جهزیه را هم رسید کردم. اگر بله، آیا من باید اصل مبلغ هزینه دادرسی رو بدم، به صورت بخش عمده به حساب دادگستری و بخش جزعی به زوجه؟! یا فقط هزینه بعد اعسار زوجه را باید بدم؟! مثلا قبل اعسار ۴۲۰ میلیون برای استرداد ۱۱۴ سکه شده با ارائه اعسار شده ۳۰۰ هزار تومان.لازم به ذکر است فقط هزینه دادرسی ندادم و الان بیش از یک سال هست که بعد هر دو پرونده جهیزیه و طلاق زمان سپری شده.
در سوال قبلی از ۷ وکیل که پاسخ داده بودند فقط یکی از آن عزیزان، متن من رو درست مطالعه و راهنمایی درست و دقیق انجام داده بودند.
با تشکر فراوان و من الله توفیق

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام هزینه دادرسی با محکوم علیه می باشد.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید هزینه های دادرسی با شخص محکوم شده می باشد .

با درود و احتـرام مجـدد..
اولا؛ همانگونه در پاسخ قبلی بیان گردیده؛ پرداخت هزینه های دادرسی در این موضـوع و در سایر دعاوی حقوقی همـواره بر عهـده محکوم علیه پرونده می باشد..
در اصل این عدم پایبندی محکوم علیه به تعهداتش است که موجب طرح دعوی از سوی محکوم له و ایجاد هزینه های زاید ناشی از دادرسی طرح دعوی را موجب می گردد..

هزینه دادرسی بر عهده ی محکوم علیه می باشد

پرداخت هزینه هایی دادرسی بر عهده محکوم علیه است.

با سلام هزینه دادرسی با محکوم علیه(زوج) میباشد

با درود سوال تکراری است هزینه دادرسی با محکوم است