بعد از گذشت دو ماه سازنده پاسیو را سقف زد و اعتراض زد چگونه شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۶۲ #19277719

سلام . آپارتمانی قولنامه ای خریدیم و وقت تصرف کارشناس تامین دلیل آوردیم ۱۸ درصد کسر مساحت دارد و کارشناس پاسیو و نورگیر را چون سقف نداشت جزو مساحت حساب نکرد و نقشه اش موجود است . اما بعد از دوماه سازنده نورگیر را بدون هماهنگی با مصالح ساختمانی سقف زد و کاملا پوشاند تا اعتراض بزند و هیئت کارشناسی نورگیر را که مسقف شده جزو مساحت حساب کنند و کلا خونه بی نورگیر و بی هواگیر شد حتی پنجره هم نداره . درضمن در نظر کارشناسی در قسمت وضعیت موجود ذکر شده آپارتمان در تصرف ما است . البته هنوز هیئت کارشناسی اعزام نشده اند . آیا راهی وجود دارد که به دلیل خدشه وارد کردن و تغییر عمدی به دلیل تامین شده از او شکایت کنیم ؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به گزارش کارشناسی اعتراض کنید.

باسلام
تا فرصت دارید به نظریه کارشناسی اعتراض کنید و مراتب را به هیات کارشناسان اعلام کنید

اصولا نظریه کارشناسی در مهلت مقرر قابل اعتراض است.

باسلام
باسلام درصورتیکه شما کارشناس آوردین دز نظریه عالام نموده مبنی بر بی سقف بودن کفایت میکند

باسلام در مهلت مقرر به نظریه کارشناسی اعتراض کنید.

امکان اعتراض به نظریه کارشناسی وجود دارد.

درود بر شما ،در مهلت مقرر به نظریه کارشناسی اعتراض نمایید.