معافیت کفالت مادر چگونه اخذ میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۱ #19269322

سلام، وقت بخیر
بنده پدرم پارسال فوت شده و برادر بزرگتری دارم که ۱۵ سال پیش کفیل پدر شده بود، البته من در ان زمان به سن قانونی نرسیده بودم، ۴ سال است برادرم به امریکا مهاجرت کرده و یکبار هم وارد کشور نشده، می خواستم بدونم میشه الان کفیل مادرم بشوم؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به اینکه دارای برادر بزرگتر هستید به نظر بعید می رسد اما ممکن است بتوانید با شرح شرایط و مقیم بودن برادرتان در خاج از کشور موفق به اخذ کفالت شوید

شرایط معافیت کفالت
۱. پدر مشمول در قید حیات نباشد.
۲.مشمول نباید برادر تنی بالاتر از ۱۸ سال داشته باشد
۳. متقاضی فاقد غیبت باشد

سلام
با توجه به اینکه برادر بزرگتر دارید معافیت کفالت مشمول شما نمی شود.

سلام
مشمولی که می خواهد از معافیت کفالت مادر استفاده کند باید یگانه سرپرست مادری باشند که نیازمندی او به مراقبت با توجه به نقص عضو، بیماری و یا محجور بودن به تشخیص شورای پزشکی برسد.

مشمولان این ماده تا سی ماه متوالی می‌توانند از معافیت کفالت موقت استفاده کنند و در پایان مدت ذکر شده در صورت دارا بودن شرایط کفالت از انجام خدمت دوره ضرورت معاف می شوند.
۱. پدر مشمول در قید حیات نباشد.
۲.مشمول نباید برادر تنی بالاتر از ۱۸ سال داشته باشد
۳. متقاضی فاید غیبت باشد