دیدن رای صادر شده در سامانه ثنا چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶,۱۱۰ #19254538

باسلام.
برای من پیامک اومده: در مورد پرونده شماره.... با ردیف... در شعبه... رای صادر شد.
ولی هر چی توی سامانه ثنا وارد شدم و گشتم نتونستم رای رو ببینم. فقط خلاصه پرونده که نگاه میکنم میزنه رای صادر و پرونده مختومه. به دفتر خدمات قضایی دسترسی ندارم. لطفا راهنمایی کنید چه جوری و از کدوم قسمت سامانه رای رو دانلود کنم؟! با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
زمانی که قاضی رای میدهند این پیامک ارسال میشود ولی هنوز آن رای را ابلاغ نکرده اند که بتوانید ببینید،تا چند روز دیگر ابلاغ میشود و بعد از آن میتوانید به سامانه مراجعه و آن رای را مشاهده نمائید.