میتواند مطالبه مهریه نماید؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۲ #19243231

سلام همسرم شکایت با عنوان بزل مهریه در قبال طلاق رو انجام داده بعداز رای دادگاه نمیتونه دوباره درخواست مهریه رو بده ،ولی میترسم بعداز رای دادگاه و انجام طلاق دادخواست مطالبه مهریه مطرح کنه در یک دادخواست دیگر بعد از طلاق

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خیر بعداز صدور حکم طلاق امکان مطالبه مهریه منتفی می باشد

سلام
اگر در رای ذکر شود که بذل مهریه در قبال طلاق صورت گرفته بعدا امکان این امر وجود ندارد و اگر دادخواست هم بدهد شما می توانید با استناد به رای قبلی دفاع کنید تا دادخواست ایشان رد شود .

باسلام.خیر.چون اجرای صیغه طلاق در قبال بذل مهریه صورت میگیرد.از پرداخت مهریه بری میشی. دیگه نمیتونه بعداز اجراطلاق مطالبه نماید.

در صورتی که طلاق واقع شود امکان مطالبه مهریه نخواهد بود

با درود
خیر پس از طلاق امکان رجوع در مورد موضوع شما وجود ندارد.

اگر درقبال طلاق بذل نموده و طلاق واقع گردد قابل مطالبه نمی باشد